Druženje s Psihomodo Pop u Rockmarku odgođeno za sljedeći četvrtak

Psihomodo Pop sve ove godine i dalje osvaja svojom beskompromisnom glazbom i žestokim rock’n’rollom, a svaki novi album ili koncert to i dokazuju. I nakon toliko godina, bend ne miruje, već kao da su ubacili u šestu brzinu.

Sljedeće godine Psihomodo Pop slavi 35 godina postojanja i 30 godina od objave prvijenca, albuma “Godina zmaja”. Slavlje Psihomodo Popa i njihove publike zakazano je za subotu 2. lipnja 2018., kada će bend održati veliki koncert “30 GODINA ZMAJA” na zagrebačkoj Šalati.

Nedavno su izdali CD/DVD izdanje Live Unpljugd 2 Gavella te odsvirali promotivni koncert u Katranu, a zakazano druženje u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, planirano za ovaj četvrtak, prebačeno je iz tehničkih razloga za četvrtak 23.11.17. u 18 sati.

Psihomodo Pop će u Rockmarku još jednom predstaviti svoje posljednje izdanje, potpisivati primjerke koje ćete moći kupiti po promotivnoj cijeni od samo 70 kn, zabavljati dobrodošle goste i obilježiti početak prodaje ulaznica za veliki koncert na Šalati. Prvih 10 najbržih kupaca karata u Rockmarku dobit će na poklon potpisani primjerak novog CD/DVD albuma Psihomodo Popa.