Druženje uz Psihomodo Pop u riječkom Dallas Music Shopu

Foto: Tomislav Jagar

Novo izdanje Psihomodo Popa ‘Live Unpljugd 2 Gavella’ na dva CD-a i DVD-u donosi snimke nastale na trodnevnom ‘unpljugd’ spektaklu održanom u kazalištu Gavella točno 20 godina nakon prvog pojavljivanja na daskama tog zagrebačkog kazališta. Ova luksuzno opremljena glazbena poslastica donosi najveće hitove Psihomodo Popa u akustičnom izdanju, što je, pod njima jedinstvenim nazivom ‘unpljugd’, već godinama uspješni live alter ego benda.

Psihomodo Pop je stalno u akciji, a lista koncerata sve je duža. Na istu će se ovu subotu upisati još jedan – onaj u opatijskom klubu Gervais, a prije toga su članovi benda odlučili stati malo u Rijeci.

4. studenogaod 14 do 15 sati, Gobac, Šparka, Brada, Kuzma i Tigi će biti u Dallas Music Shopu(Splitska 2A) i u jednosatnom se druženju zabavljati s posjetiteljima, odgovarati na sva moguća (i nemoguća) pitanja te potpisivati svoje unpljugd izdanje.

Ne propustite priliku i točno u 14 sati budite u riječkom Dallas Music Shopu gdje ćete ovom prilikom imati mogućnost kupiti izdanje po promotivnoj cijeni, a potpisi Psihomoda dodatni su bonus.