Dusty Hats najavili debitantsko izdanje i novog pjevača

Fotografije: Volim Ivanić/Facebook

Bend Dusty Hats iz okolice Ivanić Grada nastupio je prošlu subotu, 14. listopada na 13. Bučijadi otvorivši koncert popularne Opće Opasnosti te odradio odličnih sat vremena svirke kao uvod u dobru večer.

No, dečki iz benda ne misle stati na jednoj večeri već planiraju odraditi niz koncerata iduće godine čime bi promovirali svoje debitantsko izdanje s kojim ulaze u studio ovog studenog.

Dario Duvnjak kao frontmen benda napisao je desetak novih autorskih pjesama te se Dusty Hats nadaju da će do veljače sljedeće godine album ugledati svjetlo dana. Album će se snimati kod poznatog gitarista i producenta Dragomira Herendića.

U međuvremenu su najavili novi singl pored do sada objavljenih šest singlova koje je vokalno odrađivao Josip Bokun. Po svemu sudeći, Bokun ipak neće pjevati na prvom albumu jer odlazi iz benda. Dusty Hats time ulazi u novo poglavlje te nakon četiri godine ugodne suradnje s Bokunom, na njegovo mjesto dolazi novi pjevač koji će se premijerno predstaviti najavljenim singlom.

Njega možemo očekivati početkom siječnja iduće godine, a do tad planiraju uskladiti repertoar i kemiju s misterioznim novim pjevačem, kao i novim ritam gitaristom Karlom Antolićem.