Dva ekskluzivna koncerta ERICA SARDINASA u Hard Placeu

sardinas-big-motorHard Place – Biggest Little Rock Club in Town – Vam ponovo donosi koncertnu poslasticu – DVA EKSKLUZIVNA KONCERTA ERICA SARDINASA u srijedu 27.04. i četvrtak 28.04.2016.

U sklopu sedmog izdanja Zagreb international blues festivala koji će se održati od 26 – 30.04. 2016. na tri različite lokacije u Zagrebu Eric Sardinas donosi svoj Best Rock’n’Blues show on Earth kao glavna zvijezda ovogodišnjeg Blues Festivala.

Nakon četri godine izbivanja Eric Sardinas ponovo stiže u svoj omiljeni Zagreb u sklopu turneje za posljednji album „Boomerang“. Međusobna ljubav i respect Erica i hrvatske metropole započela je za njegovog prvog posjeta Zagrebu davne 2004-te u klubu Pauk kada su se svi pitali “tko je taj Eric Sardinas?” i traje sve do danas kada se nakon svih njegovih fenomenalnih koncerta proširio glas da se radi o ponajboljem blues – rock showu koji Zagreb ima priliku vidjeti. Za njegove nastupe uvijek se traži karta više jer se svi fanovi iznova vraćaju vidjeti i čuti sjajni blues, a svakoga puta pristignu i novi znatiželjnici koje Sardinas s lakoćom očara i pretvori u vjerne poklonike.

Kako je Eric napunio zagrebačke velike klubove (Pauk, Boogaloo, Željezničar) tako je na zadnjem posjetu (6/7.04.2012.) odsvirao dva fenomenalna koncerta u Hard Place-u na kojima se stvorila prekrasna magija između izvođača i rasprodanog kluba i mi ćemo je i u sklopu Zagreb International Blues Festivala pokušati ponovo pronaći. Svi sretnici koji uspiju doći do svojih ulaznica sa ove ekskluzivne nastupe u “najvećem malom rock klubu u gradu” zasigurno će svjedočiti jednom od najboljih svjetskih blues rock izvođača današnjice. Samo ograničeni broj posjetitelja imat će priliku naći se “licem u lice” sa legendarnim bluesmanom i vidjeti ga i čuti onako kako je on to radio na počecima svoje karijere u malim klubovima u intimnom dodiru sa publikom! Dva dana zaredom Eric će izvoditi svoje fenomenalne gitarske bravure na bini Hard Place-a uz svoj Big Motor prateći band. Ne propustite ovu nevjerovatnu priliku, jer vidjeti nekoga ‘ko je “velika faca” i svira na velikim binama pred tisućama fanova, u maloj intimnoj atmosferi, čuti svaki ton, dodirnuti ga i vidjeti svaki potez na gitari, je prava privilegija! Budite jedan od onih koji će pričati kako su nekada gledali Erica Sardinasa u naponu snage u malom klubu u Zagrebu u sklopu 7th Zagreb International Blues Festivala.

Više informacija uskoro!