Dvostruko darivanje: 2 x 2 ulaznice za dva “SACHER” koncerta

Srđan Sacher nakon 20 godina ponovo oduševljava ljubitelje novog vala

Novim bendom SACHER’ i objavljenim albumom ‘Biser, ambra, jantar’, Srđan Sacher nakon 20 godina ponovo oduševljava ljubitelje novog vala, ali i nove generacije željne povratka u neka bolja prošla vremena.

Ako je itko ikad znao šarmirati stihom i glazbenom prilikom na ovoliko opušten način, dalje od Sachera nije trebalo tražiti, piše Anđelo Jurkas, jer osobenjak Srđan Sacher na najbolji mogući način pokazuje što znači imati autorski štih i pečat kojima ostaje dosljedan i nakon 40 godina na sceni.

Uvertira u novo dugosvirajuće glazbeno remek djelo započelo je objavom singla i spota ‘Mene nisi nikad volila’, a drugim singlom ‘Vrijeme stalo’ album je konačno objavljen.

Osim što nas 7.11. u Boogaloou  čeka koncertna promocija novog glazbenog izdanja uz presjek najvećih hitova od vremena Haustora i Vještica, Sacher priprema i intimniju svirku 25.10. u Vinyl baru (Bogovićeva 3) za najveće fanove starog i novog zvuka Srđana Sachera.

****

MIXER.HR VAS VODI NA OBA KONCERTA! 

Imamo po dvije ulaznice za dvije osobe, a vrijede za oba koncerta! Sve duplo! 🙂 

Sve što trebate napraviti je na objavljenom članku na našoj Facebook stranici napisati odgovor na pitanje: Kako se zov mačak koji je “glavni krivac” za novi album? – Uz odgovor nadopišite i svoje puno ime i prezime. Jednake šanse imate i ako nam nam odgovor uz naznaku “SACHER”,  pošaljete na nagradnjacha@mixer.hr 

Pomoć – Odgovor se krije OVDJE

Budite brzi jer igramo se do petka, 25. listopada u 09:00, a random odabir će odraditi svoje!

Imena dobitnika saznajte 25. listopada u dopodnevnim satima na linku – rezultati nagradnih igara.

****


SACHER // ČETVRTAK, 7.11. // BOOGALOO  

SACHER // petak, 25.10. VINYL BAR

Foto | Branka Sacher