E-Play – “Da budemo samo dobro”

E-play započeli su rad na svom petom studijskom albumu. Producent albuma biti će Vojo Aralica. Prvi singl kao najava albuma je pjesma “DA BUDEMO SAMO DOBRO”.

“Odlučili smo se za malo drugačiji produkcijski pristup. Pesma je vrlo himnična i hteli smo da joj tako i pristupimo, pa smo zvali Voju Aralicu da nam bude producent. Sve je išlo veoma brzo i nismo hteli da izgubimo energiju i kreatvni naboj koji nas je vodio u studiju.

Međutim, pripreme za snimanje spota su bile sasvim drugačije. Ideju smo dugo osmišljali i proces pripreme je bio veoma važan i dosta komplikovan i nije bilo nimalo lako izvesti zamišljenu ideju u zimskom periodu. Pokušali smo da audio emociju prenesemo na platno i to nam je pošlo za rukom tek kada se ekipi priključio igrač Vladimir Čubrilo koji je svojim posebnim i veoma emotivnim igranjem doprineo pesmi. Kostim za ovu priliku osmislila je Biljana Grgur. Trebalo je uklopiti igru, kostim, bend, vodu, pesmu i emociju u jedan isti vizualni sklop na nekoliko stepeni ispod nule. Mislim da se trud i smrzavanje definitivno isplatilo. Video rad potpisuje Milan Radojičić sa kojim već duže vreme savršeno sarađujemo. ” – Maja Cvetković.