Eddie Henderson, Piero Odorici, Branko Sterpin, Zagreb Jazz Portrait i drugi na ožujskim radionicama Jazz Laba

Ožujske radionice Jazz Laba u Zagrebu omogućuju radno kreativne susrete s domaćim i svjetskim prvacima jazza. Radionice su namijenjene svim glazbenicima instrumentalistima i  vokalistima, a pristupiti mogu i ostali zainteresirani namjernici. Ulaz i sudjelovanje su slobodni.

Raspored je sljedeći:

  • 14.3., 17 h – Luka Veselinović, bas, „Ritmička i harmonijska interakcija i komunikacija“, Dvorana MM (Studentski centar)
  • 21.3., 17 h, Melita Lovričević,vokal, „Alkemija glasa“, Dvorana MM (Studentski centar)
  • 23.3., 16 h, Eddie Henderson, truba i Piero Odorici, tenor saksofon, „Jazz jezik i improvizacija“, Muzička akademija u Zagrebu, soba 222, 2 kat (u suradnji s HDS i Jazz.hr-om)
  • 24.3., 17.30 h, Tony Momrelle, vokal, „Pjevanje, pisanje pjesama, nastupanje“, dvorana HDS-a (Berislavićeva 9) (u suradnji s HDS i Jazz.hr-om)
  • 25.3., 11 h, Zagreb Jazz Portrait, 11 h, „Komunikacija i sviranje u jazz ansamblu“, Muzička akademija u Zagrebu, soba 439, 4 kat (u suradnji s HDS i Jazz.hr-om)
  • 28.3., 17 h, Branko Sterpin, truba, „Zasviraj u combo-jazz sastavu, fokus na praktično sviranje u bandu“, Dvorana MM (Studentski centar)

Poželjno je da polaznici koji su u mogućnosti da ponesu i glazbala.

Jazz Lab ostvaren je u suradnji Muzičke akademije u Zagrebu, Hrvatske glazbene mladeži i Studentskog centara Sveučilišta u Zagrebu – Kultura promjene te  HDS-a i Jazz.hr-a. Za sve Za sve dodatne informacije, kontakt je hgm@hgm.hr .