Editorsi pozivaju europske fanove na privatno preslušavanje novog albuma

Britanski bend Editors predvođen karizmatičnim frontmanom Tomom Smithom vraća se u Tvornicu kulture u utorak 17. travnja 2018. u sklopu turneje koja će pratiti novi studijski album “Violence”.

Njihov šesti studijski album, nasljednik hvaljenog izdanja “In Dream” iz 2015. godine, bit će objavljen 09. ožujka 2018. Produciran je od strane Lea Abrahamsa (Wild Beasts, Florence & The Machine, Frightened Rabbit) i samih Editorsa s dodatnom produkcijom Benjamina Johna Powera (Blanck Mass, Fuck Buttons).

Uz odlične vijesti o turneji i novom albumu, fanovi se mogu veseliti i zanimljivoj kampanji kojom bend poziva svoje europske fanove da sudjeluju u natječaju kojim mogu osvojiti premijerno preslušavanje albuma. Šest sretnika moći će povesti još jednu dragu osobu na druženje s bendom na povijesnom imanju iz 16. stoljeća u južnom dijelu Engleske. Uz plaćene avionske karte, grijani bazen, teniski teren i limitirana vinilna izdanja albuma, probrano društvo počastit će akustičnom svirkom.

Jedino što vas dijeli od ovog čarobnog iskustva jest dobra doza strasti i kreativnosti. Uvjet da biste sudjelovali u natječaju jest da na društvenim mrežama do 31. siječnja u 23:59 objavite video u trajanju od 30 sekundi u kojem objašnjavate svu silinu ljubavi koju osjećate prema Editorsima i začinite sve heštegom #WELOVEEDITORS. Ako i ne uđete u prvu šestorku, možete biti jedan od dvadeset sretnika da osvojite luksuzno vinilno izdanje albuma “Violence”. Da li ste bili dovoljno kreativni, saznat ćete do 28. veljače.

Editorsi su nedavno predstavili dinamičnu pop himnu “Magazine”, ujedno njihov prvi singl u posljednje tri godine.