Ekipa MetalDays festivala najavljuje novi MotörCity festival

13071871_542904152501547_2023728237348721560_o

Prekrasna lokacija, na Sotočju u Tolminu gdje se susreću rijeke Soča i Tolminka, postati će prizorište novog festivala. Tim riječima najavljen je prošlu nedjelju novi slovenski MotörCity festival koji će se održati u terminu od 24. do 27. kolovoza 2017. godine.

Iskusna ekipa iz organizacije MetalDays festivala, odlučila je zaključiti sezonu ljetnih festivalskih avantura s jednim novim festivalom, festivalom namijenjenim iskusnim igračima. Pod nazivom MotörCity festival za sada se još uvijek skriva jedan novi događaj koji će u svakom pogledu na dostojan način ispratiti festivalsku sezonu u Tolminu. U pitanju je festival nešto drugačijeg karaktera, festival koji će svim zainteresiranim ponuditi odličan izbor blues i rock glazbe, dobre zabave i motora, ali također, važno je napomenuti da MotörCity festival nije namijenjen isključivo motoristima, dapače, pozivaju se svi obožavatelji dobre glazbe da budu i ostanu dio ovog višednevnog glazbeno-scenskog spektakla.

Lokacija održavanja festivala ne pripada kategoriji slučajno odabranih lokacija. Naime, cesta koja vodi od Nove Gorice, preko Tolmina, pa sve do susjedne Italije, na pojedinim se predjelima gotova pa dodiruje sa smaragdnom rijekom Sočom, dok se s druge strane pruža izniman pogled na šumovite brežuljke i zelene livade. Upravo iz tog razloga, vožnja motorom do samog područja održavanja festivala, pruža jedno nezaboravno iskustvo.

Ulaznice za MotörCity festival biti će dostupne od 01. rujna 2016. godine.