Electric Octopus u sklopu europske turneje premijerno nastupaju u Hrvatskoj

Zaigrani psihodeličari iz Belfasta (UK) Electric Octopus u sklopu svoje europske turneje premijerno nastupaju u Hrvatskoj u utorak, 10.4.2018., u Klub.-u.

Bend se formirao početkom 2016. godine te je odmah krenuo sa snimanjem sessiona, a na veliki viralni uspjeh naišli su izdavanjem albuma prvijenca “This is our culture” gdje je njihov zvuk potpuno stasao. U svijetu 4-minutnih radio singlova, momci iz Electric Octopusa pružaju live nastupe u kojima kvalitetom i energijom nadilaze svoje studijske snimke te pružaju prisutnima nezaboravno iskustvo.

Sredinom 2017. izbacili su “Driving Under the Influence of Jams”, monstruozni album koji traje 4 sata, a krajem iste godine sve svoje fanove ugodno iznenadili još duljim novim izdanjem pod imenom “Line Standing” na kojem dodatno šire vlastite vidike i obogaćuju svoj zvuk raznim elementima.

Uz dva nova albuma u 2017., odradili su i dvije UK turneje te odsvirali mnoge festivale, a proljeće 2018. rezervirano je za europsku turneju.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30kn moguće je od 5.3. kupiti u Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta i na ulazu u Klub. koštati 40kn.