ELEMENTAL oduševio na Kalemegdanu

elemental

Svijet su već obišle šokantne snimke nastupa Amy Winehouse koja je u subotu 18.6. na beogradskom Kalemegdanu nezadovoljnima ostavila preko 20.000 posjetitelja. Bio je to jedan od koncerata na kojem su predgrupe ostavile bolji dojam od glavnih zvijezda večeri, a hrvatski Elemental zasjao je u svom punom sjaju.

Savršeno uvježbani i profesionalni, od prve su pjesme s pozornice širili nevjerojatnu energiju i dokazali se kao apsolutna regionalna glazbena i koncertna veličina. Publika koja je s iščekivanjem čekala nastupe Amy i Mobyja pjevala je s Elementalom neke od njihovih najvećih hitova i uživala uz Elemental koji je vladao scenom.

Nastup je počeo aktualnim singlom “Reži me”, a završio jednom od ponajboljih singlova s novog albuma Elementa, pjesmom “Priroda i društvo”. Tijekom nastupa nabijenog sirovom snagom i emocijama, Elemental se dokazao kao regionalni favorit i nova koncertna atrakcija o čijim se nastupima bruji od Slovenije do Makedonije.

Ovaj neumorni bend ljeto će provesti na pozornicama brojnih festivala i klubova gdje predstavljaju svoj novi album “Vertigo”, ovjenčan Porinom i priznanjima kritike i obožavatelja.

Prva prilika za vidjet Elemental uživo i potvrditi sve što navodimo ovdje je njihov nastup na T-mobile INmusic festivalu, gdje Elemental nastupa u srijedu, 22.6. na World stage-u od 18.45h.

Osim koncertnih aktivnosti, Elemental izbacuje i novi singl s albuma “Vertigo” koji će se uskoro zavrtiti u radijskom eteru, nakon čega slijedi i spot sastavljen od snimaka s lanjske promocije albuma “Vertigo” u zagrebačkom Boogaloou.