Elemental predstavio novi singl i spot na tajnom tulumu

elemental-tulumNakon nekoliko mjeseci zatišja u medijskom prostoru, stižu nove vijesti od Elementala! Sinoć je ekipa iz benda na kućnom tulumu uz prijatelje, fanove i predstavnike medija predstavila novi singl i spot “Goli i bosi”. Radi se o pjesmi koja najavljuje novi album Elementala, a nastavak je pozitivne filozofije benda.

Između rada u prostoriji za probe i pripreme novog albuma, ekipa iz benda odlučila je prezentirati novi spot na nesvakidašnji način – tulumom u stanu u centru Zagreba! Tako je pred stotinjak dobro raspoloženih ljudi odsviran novi singl, a nakon toga im i premijerno prikazan novi spot.

U samim počecima tuluma stigla je vijest da je bend s pjesmom „Bolji si“ nominiran za ovogodišnju nagradu Porin za najbolji videospot pa je razloga za slavlje i dobro raspoloženje bilo više.

Proteklih tjedan dana pjesmu se ekskluzivno moglo čuti u eteru Radija 101, a u ponedjeljak 9.2. u 20 sati MTV će premijerno predstaviti spot za novu pjesmu. Brigu oko spota za pjesmu “Goli i bosi” Elemental je prepustio ekipi iz C47 Filma, redatelju Marku Milovcu i snimatelju Ivanu Zadri koji potpisuju spotove za Elementalove pjesme “Prokleta ljubav” i “Bolji si” s albuma „U redu je“.

Pjesmu 9.2. kreće prema svim domaćim i regionalnim radijskim postajama, a spot očekujte na YouTube kanalu benda. Televizijska premijera zakazana je također za 9.2., u 20h na MTV-ju.

Elemental pratite na Facebooku, Instagramu, Twitteru i Vineu