Elemental – “Tijelo Pamti” [Filip Motovunski remix] 360°

Prije otprilike mjesec dana, Elemental je u eter poslao svoj novi singl “Tijelo pamti” koji sada već izvrsno kotira na svim regionalnim top-ljestvicama. Kako Elemental gotovo nikada ne miruje, odlučili su u ovim ljetnim danima slušatelje iznenaditi remixom aktualnog singla. Za produkciju su odabrali Filipa Motovunskog koji je napravio nevjerojatan drum’n’ bass remix pjesme “Tijelo pamti” i fanove Elementala odvukao na plesni podij.

Filip Motovunski se do danas profilirao u najprepoznatljivijeg domaćeg drum’n’bass producenta i DJ-a. Do sada iza sebe ima preko 500 klupskih i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i inozemstvu. Kroz godine je objavio nekoliko singl izdanja na raznim etiketama diljem svijeta (JungleX – Kanada, BPM rec. – Njemačka), a nedavno je izdao prvi dugosvirajući album pod nazivom “Ten Years Making Beats”, povodom prvog desetljeća rada, u formatu duplog CD-a.

Novi remix “Tijelo pamti” Filipa Motovunskog i Elementala prati i video spot koji je ekipa snimila tijekom koncerta u Zadru, gdje je remix premijerno pušten. Oduševljene reakcije publike moći ćete pogledati u spotu koji je sniman 360 kamerom – što znači da je spot interaktivan i da atmosferu iz Zadra možete pogledati iz svakog kuta, pomicanje kursora po ekranu, ili pomicanjem mobitela lijevo-desno.  Otkrijte čari 360° video spota na linku iznad.

Ekipa Elementala sjajna je na pozornici – u to se možete iz prve ruke uvjeriti upravo kroz 360° video spot “Tijelo pamti”, ali i na svirkama diljem regije, s obzirom na radno ljeto benda. Ubacite se u ljetnu atmosferu, duge noći i provode na otvorenom i svakako pogledajte Elemental na nekom od nadolazećih koncerata:

05.08. Ferragosto Jam 9, Orahovica

10.08. Stars Beach Bar & Club, Posedarje

13.08. Rocklive Festival, Koprivnica

15.08. Kaštel, Pula

17.08. Belgrade Beer Fest, Beograd

26.08. TBA, Pančevo

27.08. Tramontana 2016, Split

01.09. Outlook Festival, Pula