ELEMENTAL uz Amy Winehouse i Mobya

clip_image001

Jučer je u Beogradu na kalemegdanskoj tvrđavi održana tiskovna konferencija na kojoj su javnosti predstavljeni detalji velikog "Tuborg Ultimate Summer" festivala na kojem gostuju velike svjetske zvijezde Amy Winehouse i Moby. Podršku slavnim imenima dat će odabrane regionalne snage – Elemental iz Hrvatske, Zemlja Gruva iz Srbije i Bei the Fish iz Makedonije.

Na tiskovnoj konferenciji kojoj su sudjelovali članovi Elementala, Zemlje Gruva i organizatori, Avalon produkcija, najavljen je ovaj izvanredan festival za koji je u pretprodaji već razgrabljeno čak 11.000 ulaznica! Prema najavama organizatora, očekuje se oko 20.000 posjetitelja iz cijele regije, ali i iz inozemstva.

clip_image002

Članovi Elementala su na tiskovnoj konferenciji najavili eksplozivan nastup tijekom kojeg će odsvirati neke od svojih najvećih hitova. Također su izjavili kako im je velika čast nastupiti prije slavne Amy i Mobyja, ali kako će iskoristiti priliku za upoznavanje i druženje s kolegama iz regije s kojima su odmah "kliknuli".

Za festival koji će se održati 18. lipnja na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan Amy Winehouse i Moby pripremaju posebne scenske nastupe, a Amy upravo u Beogradu počinje svoju novu turneju.