Elton John snimio duet s filmskom verzijom samog sebe, Taronom Egertonom

(I'm Gonna) Love Me Again

(Video screenshot)

U suradnji sa zvijezdom filma “Rocketman” Taronom Egertonom, Elton John predstavlja novu pjesmu i prateći videospot.

Okrenut budućnosti, i referirajući se na radnju filma u kojemu su otkriveni potresni i emotivni detalji iz pjevačevog privatnog života, singl nosi ime “(I’m Gonna) Love Me Again”:

Srž pjesme osjećaji su s kojima se popularni pjevač nosio za vrijeme snimanja filma te emocije koje je iskusio prisjećajući se svih lijepih, ali i onih manje lijepih trenutaka. Za mikrofonom mu se pridružio i Taron Egerton koji je osim besprijekorne glume, za potrebe filma otpjevao sve svoje vokalne dionice. Kao i većinu pjesama iz dosadašnje karijere i ovaj singl potpisuje Eltonov dugogodišnji suradnik i prijatelj Bernie Taupin.

“Rocketman”, film redatelja Dextera Fleischera donosi istinitu glazbenu fantaziju s necenzuriranom pričom o početcima nevjerojatne karijere Eltona Johna. Inicijalno opisan kao “glazbeni spektakl veći od života koji priča priču o dječaku geniju koji postaje glazbena legenda” film je opravdao sva očekivanja. Premijerno prikazan 31. svibnja 2019. godine još uvijek se nalazi u samom vrhu najgledanijih filmova u kinima diljem svijeta.

Eltona Johna trenutno se može i uživo vidjeti i poslušati na koncertima koje održava u sklopu opsežne oproštajne “Farewell Yellow Brick Road” turneje za koju se očekuje da će trajati sve do 2021. godine.

Stigao je “Rocketman” – otkrijte priče koje se kriju iza pjesama