Elvis Jackson, nakon duge četiri godine vraća se u Zagreb

Elvis Jackson, jedan od najboljih regionalnih ska-punk-rock-reggae-metal bendova, nakon duge 4 godine vraća se u Zagreb. Ovaj put dolaze u Tvornicu kulture, a tog 16. ožujka, a na pozornici Malog Pogona pridružut će im se One Step Away i Fast Response.

Ovi veseli momci predstavit će vam presjek svojih najvećih hitova sa pet izuzetno uspješnih albuma (“Move Your Feet It’s One O’clock”, “Go Home and Practice”, “Summer Edition”, “Against the Gravity” i “Radio Unfriendly”). Snimili su desetak videospotova, bili su prisutni na mnogim stranim kompilacijama, održali su nekoliko turneja i svirali su na najvećim europskim festivalima, kao što su Sziget fest, Exit festival, INmusic festival, Dunauinselfest, Burgast fest, Rock For People, Rototom Sunsplash, Beerfestival, Azfest, Serengeti, Devilside… Kruže priče da su njihovi nastupi nezaboravni i da nikoga ne ostavljaju ravnodušnim – nastupi na kojima se surfa na luftiću, na kojima lete role wc papira…

Punk rock četvorka One Step Away u fazi je koncertne promocije albuma “Ni grama srama” i po treći put se vraća u Tvornicu. Momci dolaze iz koprivničke podravine i varaždinskog zagorja, te tako čine jednu malu zanimljivu regiju poznatiju kao Zagorjevina.

Fast Response, 3 sexy dudes and a drummer, domaće snage sa engleskom lirikom, nakon dužeg vremena opet nastupaju u Zagrebu. Ovaj put sa novim materijalom i novim basistom (Rudi – FrAkTuRa MoZgA) uz najavu novog, trećeg albuma benda.

Ulaznice: 40kn / 60kn

Prodajna mjesta: