Emocije, strast, ljubav i Cigarettes After Sex: “You’re All I Want”

Pjesma "You're All I Want" kronika je strasti nove ljubavi te kreativno i emotivno nastavlja hvaljeni album "Cry"

Cigarettes After Sex (foto: Ebru Yildiz)

Cigarettes After Sex predstavljaju novu pjesmu “You’re All I Want”, prvi glazbeni uradak benda nakon hvaljenog drugog albuma “Cry”, objavljenog prošle godine za Partisan Records.

Pjesma “You’re All I Want” kronika je strasti nove ljubavi te kreativno i emotivno nastavlja tamo gdje je “Cry” stao, ovaj put s neusporedivim intenzitetom i suosjećanjem.

“Pjesma je nastala tijekom snimanja našeg posljednjeg albuma u ljeto 2017. Prve snimke nastale su u dvorištu kuće na Mallorci gdje smo odsjedali, kasno uvečer, dok je nad nama prijetila ljetna oluja. Gotovo tri godine kasnije, nakon što smo se preselili u Los Angeles, napokon sam napisao tekst i ispričao priču o snu ili maštariji koja uključuje moju djevojku i mene. U njoj sam zamijenio uloge i okrenuo priču o tome kako smo se upoznali, zamišljajući pritom slatku budućnost koja bi mogla biti pred nama…”, otkrio je Greg Gonzalez.

Cigarettes After Sex singlom “Heavenly” najavili novi album

Cigarettes After Sex objavili su album “Cry” u listopadu 2019., a najavni singl “Heavenly” do sada broji preko 40 milijuna streamova.

Album donosi temu ljubavi, ljepote i seksualnosti, a uz uspjeh eponimnog prvijenca koji je prodan u više od 600 000 primjeraka, Cigarettes After Sex zaradili su vjernu bazu fanova među kojima su i Taylor Swift, Kylie Jenner, Lana Del Rey, Françoise Hardy, Lily Allen, Busy Philipps te brojni drugi. O njima su u superlativima pisali The Independent, The Guardian, Vice, MOJO, a njihova glazba našla se u popularnim serijama poput “Sluškinjina priča” te reklamama slavne modne kuće Ralph Lauren.

***
Prisjećamo se koncerta: 

Cigarettes After Sex – enigmatska koncertna pojava s efektom opijuma