Erotic Biljan & His Heretics + Thee Melomen – 10 Years After Lobotomy u Spunku

Erotic Biljan and his Heretics – foto: Jakob Goldstein

10 godina nakon što je basista srećom preživio fizički sudar s tramvajem, među ostalim dobrim stvarima izvukla ga je i rock’n’roll terapija koju je koristio svirajući u dva banda,  pa je s toga odlučio proslaviti obljetnicu koncertom oba banda uz prateći party.

Ukoliko vam još nije jasno, riječ je o Mislavu i nastupu bendova Erotic Biljan & His Heretics i Thee Melomen koji će nastupiti u Spunku u subotu, 15. srpnja. U sklopu programa u Spunku predviđena je i slušaonica/party u izvedbi DJ Tramwaya, DJ Screamin’ yeah i DJ Vexa.

EROTIC BILJAN AND HIS HERETICS još uvijek promoviraju novu ploču koja je izašla prošle godine i koju ćete moći kupiti zajedno s majicama, CD-ima i ostalim drangulijama na samom koncertu. Do tada iskoristite FREE DOWNLOAD na heretičnom Bandcampu.

thee Melomen – foto: Zdravko Šavor

THEE MELOMEN su nedavno izašli na 7″ vinilu povodom Record Store Day-a 2017, a u organizaciji Mike Watta (Minutemen, Firehose, Stooges) i pod nazivom “Balkans Pedro Four Way”. Na vinilu se uz njih nalaze još Disciplina A Kitschme (Beograd), Vasko Atanasoski (Skopje) i Mike Watt + The Secondmen (San Pedro). Posebna je zanimljivost ovog izdanja u tome što svaki od uključenih bendova na ovoj ploči izvodi svoju obradu pjesme nekog od preostalih bendova.

Start je predviđen u 21 sat. Upad je besplatan!