Escape u femme izdanju uz tri techno heroine: Miss Sunshine, Maja Pa i DJ Buraz

miss sunshine

Prije nego li nas omame rastaljeni ljetni ritmovi, Escape vas poziva na još jednu dozu tvrdog techno zvuka.

Ovu sezonu začinili su čeličnim kickom techno majstora s područja ex-Yu, a završit će je posebnom delicijom – Escape u femme izdanju. Na meniju isključivo čekićanje, a ceremoniju predvode tri techno heroine: Miss Sunshine aka Insolate, Maja Pa i DJ Buraz.

escape_miss_sunshine_

Sunčica Barišić aka Miss Sunshine, odnedavno i novog aliasa, Insolate, jedna je od pionirki techna u Slavoniji. DJ karijeru započinje radijskom emisijom prije 19 godina, a danas broji niz klupskih i festivalskih nastupa te brojna izdanja diljem cijelog svijeta. U Sirup se vraća nakon dvije godine spremna razvaliti floor svojom toplom i živahnom osobnošću u tvrdom Escape izdanju. Ove ljeto nastupa na petom Dimensions festivalu.

Maja Pa (bRAVE), iskovana kroz duboke house zvukove, istančanom selekcijom prodire u sve klupske sfere. Nakon odličnog seta prošle sezone, vraća se s novim čvrstim i moćnim trakama.

DJ Buraz aka Matea Jocić rastura već od svojih prvih javnih nastupa, pokazujući beskompromisnost i žestinu, bez obzira na glazbeni žanr. Tijekom ovog nastupa obuzet će nas sirovim ritmovima, izubijati tvrdim trakama i provesti tamnom stranom.

U petak, 27. svibnja, Sirup pleše od 01 do 08, a ulaznica je 45kn. Pridružite se eventu, a više pročitajte ovdje.