Etno večer s Dunjom Knebl za 25 godina prvog koncerta zaboravljenih hrvatskih pjesama

Već je postala tradicija da se u proljeće zagrebačka publika druži s Dunjom Knebl. Nakon dugo vremena došla nam je na red i njena etno večer u Začaranoj Močvari.

Dunja na etno večeri 12. travnja obilježava i 25 godina od prvog koncerta zaboravljenih hrvatskih pjesama koji se održao u KIC-u 16. travnja 1993. Ako ste prije nazočili ovim druženjima u Močvari dobro znate što vas očekuje na glazbenom putovanju s Dunjom. Dunja je za tu večer, kao i obično pripremila world – music slušaonicu u intimnom prostoru kraj šanka, punu košaru malih etno zalogajčića, kao i prodajnu izložbu etno dodataka i torbica. Također, Dunja će izvesti neke od pjesama koje je prikupljala godinama u različitim godinama svog života, u dalekim zemljama gdje je živjela.

Dobrodošli su svi oni koji žele doći pjevati, svirati svoje pjesme, svirati tradicijske, čuti pjesmu po svom izboru, družiti se ili samo slušati i uživati u starim hrvatskim narodnim pjesmama, ali i onima van granica lijepe naše. Ova druženja nisu česta, ali su vrlo posebna, jer Dunja slušatelja uspijeva odvesti na čaroban i neistražen put u jednoj neformalnoj i ugodnoj atmosferi.

Ulaz je besplatan