Europska premijera singla “WELCOME TO THE JUNGLE”

clip_image002“Welcome to the jungle” novi je, drugi singl svjetski poznatih violončelista izHrvatske – Luke Šulića i Stjepana Hausera, poznatijih pod umjetničkim imenom: 2CELLOS Luka Sulic&Stjepan Hauser . Popularni hit grupe Guns N` Roses u aranžmanu ovogtalentiranog dvojca samo je jedna od 12 pjesama koje će biti objavljene na nadolazećem albumu.

Bilo je pravi izazov obraditi “Welcome to the Jungle”. Odabrali smo ovu pjesmu jer smo mislili da će zvučati kao cijela simfonija, a koristili smo samo dva violončela. Jako smo ponosni i mislimo da stvarno razvaljuje – rekao je Luka Šulić.

Singl će diljem svijeta biti u radijskom eteru od 7. lipnja, a pošto su i Luka i Stjepan iz Hrvatske, premijerno puštanje single odobreno je najprije u hrvatskom radijskom eteru.

Snimljen je i videospot za istoimenu pjesmu i to uz mnoge statiste dobrovoljce na ulicama Pule, grada u kojem je rođen Stjepan Hauser.

Na albumu će biti objavljeni poznati hitovi u aranžmanu Luke i Stjepana, odsvirani samo na njihovim violončelima.

Premda poznate hitove izvode na samo dva violončela, pjesme zvuče kao da ih izvodi cijeli band.  Originale tiho dabranih pjesama osim Michaela Jacksona izvode primjerice Kings Of Leon, U2, Coldplay, Muse, Nirvana, Johnny Cash….

“Human Nature” je druga pjesma preminulog kralja popa, Michaela Jacksona koja će biti na albumu:

Iako smo već snimili pjesmu “Smooth Criminal” ,željeli smo u album uključiti i “Human Nature” jer je to jedna od najljepših pjesama Michaela Jacksona. Mogli smo iskoristiti tehniku pizzicato, moju omiljenu tehniku sviranja – otkrio je Stjepan Hauser.

Album 2 CELLOS LUKA SULIC & STJEPAN HAUSER (Sony Masterworks/Menart) će u Europi pa tako i u Hrvatskoj biti u prodaji od 13. lipnja