Ferragosto JAM 8: Novi izvođači, nove ulaznice, nova himna, …

Line up ovogodišnjeg Ferragosto Jama polako se popunjava. Najnovija imena koja će puniti najveću slavonsku pozornicu su Let3, Mašinko i Kurve koji će nastupiti na Piknik stageu, na D.J. (DobroJutro) stageu ranoranioce će uveseljavati Whateverest (Indy & Anto Anto) i High5, dok će na Izštekanom stageu u potpuno akustičnoj varijanti nastupiti mlada, perspektivna i posebna kantautorica Lucete NLV (Nikol, Luka i Vedran) iz Pule koji su svojim debitantski izdanjem ”..and who are you?” osvojili srca ljubitelja melankolične indie glazbe.

Osim festivalskih ulaznica (95 kn) s kojima se može ući na sve stageve (Piknik, D.J., House of Pablo i Izštekani stage), u prodaju su puštene i ulaznice za posjetitelje koji isključivo zanima D.J. (DobroJutro) stage (30 kn) i House of Pablo stage(40 kn). Na ulazu cijene će biti 40,00/50,00 kn, a ulaznice je moguće kupiti preko sustavaEntrio.hr.

Trenutni line up po stagevima izgleda ovako:

Piknik stage:
Psihomodo Pop, Prti Bee Gee, Damir Avdić, repetitor, Gatuzo, Krankšvester, Pasi, KinoKlub, Pičke Vrište, Mark Mrakovčić, LET3, Mašinko, Kurve…

House of Pablo stage:
She Loves Pablo, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Killed a Fox, Malady Lane, Straight Outta Fridge, Jonathan…

D.J. (DobroJutro) stage:
High5, KUKU$ Klan, dj Venom, dj Oliver, Whateverest, …

Izštekani stage:
Irena Zilic, Sara Renar, Queen of Sabe, Chris Ian & H.Baudoin, Luce, NLV…

Ovogodišnju Ferragosto himnu ponovno je snimio našički Portman. Službena festivalska himna ovog puta nosi ime ”Vanilia”, a s obzirom da je njihova ”Kukavica” iz 2012. kao službena himna Ferragosta 5 oduševila sve posjetitelje, ne sumnjamo da će i ova pjesma koja priziva ljetna druženja s prijateljima biti pravi pogodak za festival na kojim vlada posve prijateljska atmosfera.

Nakon Zagreba i Orahovice FJ warmupi, a sada se sele i u druge gradove. Ne propustite najavne tulume u Đakovu 9.5., ponovno u Klubu u Zagrebu 15.5. te uOsijeku 30.5..