Ferragosto JAM i Graffiti Na Gradele najavili tradicionalni Block party

U planu je popodnevno crtanje grafita, zabavne nagradne igre, DJ nastupi i večernja svirka

Prijateljski povezani festivali Ferragosto JAM i Graffiti Na Gradele unatoč trenutnoj situaciji brzo su reagirali i 6. lipnja vraćaju se sa svojim tradicionalnim Block party druženjem u ljetnom vrtu Vintage Industriala.

U planu je popodnevno crtanje grafita, zabavne nagradne igre, DJ nastupi i večernja svirka.
Ulaz je slobodan.

Peti Block party pred zidove u dvorištu Vintage Industriala i ove godine dovodi Graffiti na Gradele tim grafitera u postavi Chez186, Sarme, Casino i Royal.

Graffiti su već odavno prepoznatljiv dio identiteta kluba i dvorišta, stoga graffiteri pripremaju tematski zid prilagođen okružju u kojem se nalazi. Kulise jednog od omiljenih zagrebačkih klubova tako će postati prava galerija na otvorenom.

Ujedno će to biti i sjajna prilika svim zainteresiranima da vide proces nastajanja graffita i na taj se način pripreme za nadolazeće GNG aktivnosti tijekom ljeta, kao i Ferragosto JAM koji bi se trebao održati od 5. do 9. kolovoza uz i dalje aktualnu mogućnost prebacivanja festivala na rujan ove godine ili ljeto 2021 o čemu će obavijestiti pravovremeno.

 

Program počinje u 16h uz ležerno dnevno DJ zagrijavanje. Oko 20h na pozonicu se penje Zembo Latifa koji će premijerno izvesti nekoliko svojih solo pjesama s nadolazećeg albuma, nakon čega slijedi akustična svirka na ljetnoj pozornici uz rado viđene članove Vintage obitelji, Malady Lane aka Chris Ian i H. Baudoin.

Za afterparty i poneka iznenađenja zadužen je Zembo.

***
Moglo bi vas zanimati: 

Ferragosto JAM ugošćuje ZEZ Festival – Datumi zasad ostaju isti, a organizatori imaju i plan B