Filip Tkalčić – “Ler”

Filip Tkalčić, mladi zagrebački producent urbane glazbe poznat i kao Dust, predstavlja svoj prvi samostalni singl “Ler”.  Pjesmu “Ler” producirao je i napisao sam Filip, dok je za mix i mastering bio zadužen Silvio Pasarić.

Pjesma tematizira užurbani stil života u kojem se često zaboravljamo posvetiti malim stvarima koje život čine potpunima.

“’Ler’ je pjesma simpatičnog naziva koja sarkastično opisuje kako u današnje vrijeme više nitko ne mari za potrebe drugih, osim najbližih prijatelja i obitelji. Pjesma govori o tome kako bismo svi trebali ponekad ”prebacit u ler” i uživati u trenutku. S bzirom na užurbani stil života, zaboravljamo posvetiti se malim stvarima koje čine život potpunim.”  (Filip Tkalčić) 

“Ler” je prvi singl sa albuma koji će zajednički objaviti  Sipa Music i Dallas Records, a za nju je snimljen i video spot koji potpisuje Matijas Knežević “Knez”. 

Filip Tkalčić – Dust dobro je poznato ime u svijetu nove hrvatske produkcije, a u dosadašnjoj karijeri kao autor i producent potpisuje pjesme izvođača kao što su Ludin, Dante, Fil Tilen, General Woo, Jacques Houdek, Andrea Čubrić, Ivana Radovniković i Bojan Jambrošić.