Film Freda Dursta (Limp Bizkit) s Travoltom u glavnoj ulozi doživio veliki neuspjeh

Zanimljivost je da se i sama radnja filma referira na filmsku industriju

(John Travolta i Fred Durst / Fotografija: Getty)

Prema vijestima koje donosi The Hollywood Reporter, novi film “The Fanatic”, kojeg je režirao Fred Durst (frontmen grupe Limp Bizkit) nije ostvario dobre rezultate u prvom tjednu prikazivanja u američkim kinima. Startni rezultati danas su najvažniji i na temelju njih filmska industrija procjenjuje hoće li film biti uspješan ili ne.

Pomalo ironično, “The Fanatic” priča priču o fanatičnom zaljubljeniku u filmove i filmske zvijezde. Film se u kinima počeo prikazivati prošlog petka te je u ukupno 52 kina diljem Amerike zaradio samo 3 153 američkih dolara.

Prošle godine na Cannes Film Festivalu, John Travolta je u razgovoru za BBC entuzijastično najavio: “Uloga Moosea jedno je od mojih najboljih iskustava. Fred Durst je nevjerojatno talentiran redatelj i sjajno ljudsko biće koje na različite načine s bilo kim i na dobar način zna iskomunicirati ono što je potrebno. Svidio mi se Moose – fenomenalan je. Moose je ekscentrični lik opsjednut filmskim zvijezdama. Ne mogu opisati koliko poseban karakter on ima, to mi je jedna od najdražih uloga koje sam ikad glumio. Uživao sam radeći s Fredom.”

Filmska publika, čini se, ne dijeli mišljenje s Travoltom, ili jednostavno još nije prepoznala kvalitetu filma. Premalo marketinga?

Pogledajte video najavu i procijenite sami:

__________________
Moglo bi vas zanimati: 

”You?re The One That I Want” ? John Travolta iznenadio fanove Foo Fightersa!