Filmmusicorkestar danas svira s krova turističkog autobusa – osiguran je prijenos uživo!

Izvest će set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija iz kultnih domaćih filmova

Zagrebački Filmmusicorkestar, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, najavljuje poseban koncret. 

Koncert kojim je Filmmusicorkestar svojim sugrađanima odlučio pokloniti posebnu glazbenu poslasticu održat će se danas, 28. travnja u 17 sati. 

S krova turističkog autobusa, popularnog double-deckeraFilmmusicorkestar izvest će set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija iz kultnih domaćih filmova Tko pjeva zlo ne misliSamo jednom se ljubiKaži zašto me ostavi kao i velike hitove Gabi Novak i Arsena Dedića.

Autobus će krenuti s Trga žrtava fašizma u 17 sati, a proći će centrom grada, točnije zelenim valom do Svačićevog trga te nastaviti put do Španskog i Mamutice, a osiguran je i prijenos uživo na FB stranicama TZGZ.

Drage Zagrepčane pozivamo da se pridruže ovoj akciji i pjevaju s nama, ali sa sigurne udaljenosti, sa svojih balkona, prozora i terasa. Slučajne prolaznike molimo da se pridržavaju mjera zaštite i socijalne distance. Za sve naše sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je i prijenos uživo na  FB stranicama TZGZ“, poručili su organizatori.