Filmmusicorkestar najavljuje gala koncerte u vili na zagrebačkom Vrhovcu

...u prekrasnom vrtu vile i zbirke Richter koju je znameniti zagrebački arhitekt ostavio kao naslijeđe gradu Zagrebu

Nakon sjajnih nastupa za vrijeme corona lockdowna s krova double-decker autobusa za Zagrepčane Filmmusicorkestar donosi dva gala koncerta 8. i 9. srpnja u vrtu zbirke Richter na zagrebačkom Vrhovcu.

Filmmusicorkestar nastupit će dvije večeri za redom na zagrebačkom Vrhovcu, u prekrasnom vrtu vile i zbirke Richter koju je ovaj znameniti zagrebački arhitekt ostavio kao naslijeđe gradu Zagrebu. Prilika je to za sve željne koncertnih nastupa da uživaju u svevremesnkim hitovima s filmskog platna u izvedbi uvijek zabavnog Filmmusicorkestra.

Ova dva gala koncerta filmske glazbe Filmmusicorkestar organizira u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti te uz potporu Stella Artois.

Podsjetimo kako je iza Filmmusicorkestra više od 150 nastupa u zemlji i inozemstvu te da je njihov nastup s krova double-decker autobusa za vrijeme corona lockdowna vidjelo više od 50 tisuća ljudi tijekom online prijenosa. Iz banda najavljuju brojna glazbena iznenađenja te ističu neskriveno zadovoljstvo ovim nastupima pred svojom zagrebačkom publikom. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 30 kuna na blagajni MSU-a ili na dan koncerata u zbirci Richter po cijeni od 40 kuna. Broj ulaznica je ograničen.