Florence + The Machine donosi očaravajući novi singl “Sky Full of Song,”

Florence + the Machine; promotivna fotografija / Universal Music

Bez ikake najave, Florence Welch nas je zajedno sa svojim mašinama ugodno iznenadila objavom nove pjesme – “Sky Full Of Song”. Nova je pjesma predstavljena povodom skorašnjeg Record Store Day-a, 21. travnja, te će biti objavljena kao 7” vinil.  

Dok čekamo vinilno izdanje, pjesma je već dostupna u digitalnom obliku – u Hrvatskoj putem Deezera i Google Playa, a predstavljen je i prateći videospot, redatelja A.G. Rojasa.

Ova je pjesma ‘pala s neba’, u svojoj potpunoj formi” otkriva Florence o novom materijalu i nastavlja “Ponekad kada često nastupate, poletite toliko visoko i postane teško vratiti se na tlo. Beskonačno jurite gore dolje, i samo želite da vas netko spusti na zemlju i dovede natrag k sebi. To je nevjerojatan, gotovo nebeski, ali istovremeno vrlo usamljeni osjećaj.

Record Store Day vinilno izdanje “Sky Full Of Song” će uz naslovnu pjesmu sadržavati i snimku “New York poem (For Polly)”, pjesmu uzete iz knjige “Useless Magic”; kolekcije stihova, naslovnica i poezije Florence Welch, što će ujedno biti i njena prva knjiga.