Foo Fighters na pariškom nastupu predstavili pjesmu “Dirty Water”

Miljenici publike diljem svijeta, Foo Fighters trenutno se nalaze na europskoj turneji, a parišku su publiku u ponedjeljak iznenadili premijerom nove pjesme “Dirty Water”, dok su na ranijim nastupima otkrili  i kako zvuče “La Dee Da”, “The Sky is a Neighborhood” te “Sunday Rain”. Sve pjesme naći će se na njihovom nadolazećem albumu.

Foo Fighters su nedavno službeno najavili svoje novo studijsko izdanje. Album “Concrete and Gold” donosi 11 novih autorskih dragulja i prema prognozama samog benda, trebali bismo ga dočekati već 15. rujna preko Roswell Recordsa/RCA Recordsa.

Bend je ovu godinu boravio u studiju gdje su radili na svom novom izdanju, nasljedniku albuma “Sonic Highways”, objavljenom prije tri godine, kojem su u međuvremenu usljedila dva EP-a, “Songs from the Laundry Room” i “Saint Cecilia”. Novi album nastaje u suradnji s producentom Gregom Kurstinom koji je poznat po svojim suradnjama s Adele, Siom i Pink.

Dave Grohl posljednje je vrijeme bio zauzet promocijom knjige svoje majke Virginie, From Cradle to Stage: Stories from the Mothers Who Rocked and Raised Rock Stars, o odgajanju velike rock zvijezde, no bend je ipak našao vremena pozabaviti se režijom urnebesnog spota za najavni singl “Run”u kojem su članovi maskiran u vremešnu, sijedu gospodu s dobrim viškom energije.