FOTO | Promocija drugog izdanja knjige DIGITALNO DOBA – Masovni mediji i digitalna kultura

Na promociji su uz stručnjake za odnose s javnošću, bili bivša ministrica zaštite okoliša i prirode, čelnica udruge B.a.B.e. i mogi drugi

Promocija drugog izdanja knjige “DIGITALNO DOBA – Masovni mediji i digitalna kultura”, urednice prof. dr.sc. Nade Zgrabljić Rotarodržana je 15. rujna 2020. godine u 18 sati, na otvorenoj terasi Arheološkog muzeja, u sklopu restorana Brewbites u Zagrebu. 

Knjigu su predstavili prof. dr. dc.  Nenad Prelog, recenzent Institut za nove medije i elektroničku demokraciju u Zagrebu, mr.sc  Ernest Strika, rukovoditelj multimedijskih usluga HRT-a, Ivan Buča, novinar i urednik portala 24sata, prof.dr.sc. Nada Zgrabljić Rotar, autorica i urednica knjige, te Goran Batina, urednik izdanja knjige, Naklada Jesenski i Turk. 

Na promociji su, među ostalima, bili bivša ministrica zaštite okoliša i prirode dr.sc. Mirela Holly, čelnica udruge B.a.B.e., Sanja Sarnavka, prokuristica Media servisa, dugogodišnja direktorica i glavna urednica Entera Anita Šulentić, poznata odvjetnica Vesna Alaburić koja se dugi niz godina bavi medijskim pravom i stručnjak za odnose s javnošću u A1, Igor Duić.

Drugo prošireno i izmijenjeno izdanje ove izuzetno važne knjige ima čak 440 stranica, 16 poglavlja, koje potpisuje čak 25 medijskih stručnjaka. Urednica knjige je prof.dr.sc. Nada Zgrabljić Rotar, izdavač Naklada Jesenski i Turk, a suizdavači su Sveučilište u Zadru i Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.  

Fotografije: Kristina Fazinić