„Francekova teta“ otvara V. Bobijeve dani smijeha u Histronskom domu

HNK Zadar -„Besplatni Wi-Fi“
HNK Zadar -„Besplatni Wi-Fi“

Nova kazališna sezona Histrionskog doma u Zagrebu otpočinje 18. listopada, Festivalom komedije, V. Bobijevim danima smijeha.

Na festivalu sudjeluju: GD Histrion, Zagreb, s predstavama „Francekova teta“ i praizvedbom „Nebo nad Zagrebom“ po tekstu i u režiji Miroslava Međumorca koja 28. i 29. listopada zatvara festival; beogradsko Pozorište Slavija s „Opasnom igrom“; GK Komedija, Zagreb, s „Gospođicom iz Maxima“; GK Joza Ivakić, Vinkovci, s predstavom „(Slučajni) Perverznjak“; OSS Buševec, pučko kazalište, s predstavom „Moderno doba“; HNK Zadar s predstavom „Besplatni Wi-Fi“; KG Lectirum s predstavom „U zajedničkom stanu“; HNK Varaždin s predstavom „Čelične magnolije“; Teatar EXIT, Zagreb, s predstavom „SHAKEspeare na Exit“; KNAP, Zagreb, s predstavom „Malo morgen“; DGK Gavella, Zagreb, s predstavom „Filumena Marturano“ i GK Zorin dom, Karlovac s predstavom „Čekaonica d.o.o.“.

Festival će se održavati u Histrionskom domu, Ilica 90, te u DGK Gavella i GK Komedija, a sve s ciljem nasmijavanja i dobre zabave. Točan raspored i ostale informacije nalaze se na mrežnoj stranici Histriona.