Francuski stoner rockeri The Mistaken Sons Of Alabama na malom festivalu u Hard Placeu

Peto jubilarno izdanje Biggest Little Rock Festivala najavljuje drugog headlinera. Nakon legendarnog bubnjara grupe AC/DC, Phil Rudda, koji nastupa na drugom danu festivala, u subotu 28.04. na trećem danu festivala nastupit će fenomenalni francuski stoner rockeri The Mistaken Sons Of Alabama.

Iako su Francuzi, oni stvarno zvuče i izgledaju kao da su „izgubljeni sinovi Alabame”. Kroz njihov žestoki stoner zvučni zid provlači se lelujavi zvuk dubokog Juga Amerike. Ako pomiješate Phil Anselma, Nashville Pussy, Clutch i Metallicu, i k tome dodate mutne i ljepljive stoner tonove, biti ćete na tragu da otkrijete zvuk The Mistaken Sons Of Alabama.

Njihovi su live nastupi pak nešto nevjerovatno što u svakom slučaju ne smijete propustiti. Žestoki, intenzivni, na rubu nervnog sloma, a opet tako dobri, harmonični i tjeraju na ritmično mahanje glavom.

Njihov novi album „On Stranger Fields” je upravo objavljen za Stonerized records i u sklopu promotivne turneje stižu u Hard Place na Biggest Little Rock Festival subotu, 28. travnja 2018.