Frenkie – “Film”

Samo dva tjedna nakon što je predstavio spot za svoju najpoznatiju baladu „Izgubljeni snovi”, koji očekivano bilježi veliku popularnost i na Youtubeu te ima preko 190 000 pregleda, Frenkie nam donosi još jedan singl sa svog novog albuma „Reexperience”.

Riječ je o pjesmi „Film” za koji je snimljen i spot u režiji Vedran Haračića i Mario Ilića (Salt and flow) koji s Frenkijem imaju već brojne suradnje.

„Film je uvodna pjesma na albumu Reexperience i slikovito opisuje zadnje dvije godine moje karijere. Znam da me mnogi kritiziraju jer se često hvalim i u pjesmama pričam o sebi, ali zadnjih par mjeseci mi se desilo toliko toga zanimljivog da sam to morao ispričati. Zašto pisati fikciju kada je moj život prošle godine podsjećao na film?” – pojasnio je Frenkie u kratkoj izjavi.

Osim što vrlo aktivno snima spotove za pjesme sa svog tek nedavno izdanog albuma, Frenkie je i koncertno vrlo zaposlen. Tako ga se može uživo vidjeti i čuti 6. veljače u bečkom klubu Roxy, 13. veljače u Bihaću a 12. ožujka u Munchenu na festivalu Balkan Tage.