Frenkie, Kontra, Indigo – “Bratmoi” ft. Shtuka

Pjesma “bratmoi” feat. Shtuka, s nadolazećeg albuma “Putanja” Frenkija, Kontre i Indiga dobila je svoje vizualno izdanje. Videospot ‘bratmoi’ je sniman u The Brew Pubu u Sarajevu, u režiji Bojana Stojčića i kamerom Amera Privlake, a u njemu se mogu prepoznati mnoga imena regionalne hip hop scene.

Tematika pjesme je ujedno veličanje i satirični pogled na bratimljenje. U nekom trenutku smo shvatili da je nama ušlo u naviku govoriti ‘brat moj’ i smatramo da je to postao urbani sleng u BiH“, ozjavio je Kontra za N1 nakon snimanja.

Album “Putanja”, koji službeno izlazi 9. rujna 2016. za Universal Music, već je najavljen videospotom i singlom “Karma” koji je nedugo po objavi osvojio 1. mjesto MTV-jeve top liste “Domaćica”.

Kompletnu produkciju na albumu potpisuje Indigo dok je miksu i mastering odradio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Za naslovnicu albuma pobrinuli su se fotograf Mario Ilić i poznati grafički dizajner Adopekid. Kao što se s prvim informacijama može zaključiti, Frenkie, Kontra i Indigo su oko svog albuma okupili odličnu ekipu, a prvi singl “Karma”, kao i “Putanja Mix Tape – DJ Soul Mix” potvrđuju da se radi o zanimljivom projektu.