Frenkijevih prvih deset godina na albumu Reexperience

frenkie_reexperience_naslovnica-pressJedan od najboljih repera ovih prostora, Frenkie, predstavlja novi album, svojevrsni Best of pod nazivom “Reexperience”. Ideju da napravi Best of, Frenkie je dobio nakon povratka s jednog od svojih nastupa kada je s DJ Soulom komentirao kako publika zapravo reagira na neke njegove stare pjesme – a to je čisto oduševljenje!

Njegovi tekstovi nisu fikcija, oni su jako intimni i svaki od njih obilježava jedan period Frenkijevog života, tako da su pjesme koje se nalaze na Best offu zapravo kao pogled u njegov stari fotoalbum.  Iza Frenkija su brojni albumi i koncerti pa je vrijeme da se prisjetimo njegovih najdražih pjesama koje je ujedinio na jednom albumu.

Na Reexperiencu se nalaze samo neke od njemu dragih pjesama, no nažalost za sve nije bilo mjesta. Osim starih, na ReTu je i par novih do sada neobjavljenih stvari, kako bi cijelom izdanju dale na svježini.

„Pred vama je dakle moja selekcija meni najdražih pjesama. Neke od njih smo malo doradili, neke nismo ni takli jer su savršene ovakve kakve jesu. Neke od njih nisam jako dugo čuo, neke od njih redovno izvodimo na koncertima, a neke opet nismo nikada izveli.” – poručio je Frenkie