Gift – Depeche Mode tribute band u Tvornici

Gift - Depeche Mode tributePonajbolji Depeche Mode tribute band na ovim prostorima, novosadski Gift, stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu 23. siječnja 2016.

Bend Gift u startu je stekao status klupske atrakcije, kako kvalitetnim izvođenjem hitova benda Depeche Mode, Cure, Pulp ili David Bowiea, tako i autentičnim i ekscentričnim scenskim nastupom.

Nakon gotovo šest godina od zadnjeg zagrebačkog posjeta kada su u klubu KSET rasprodali koncert, Gift se vraća u našu metropolu još jednom izvodeći zahtjevan repertoar Depeche Modea, jednog od najvećih bendova današnjice. Frontmen Jovan Matić je jedno vrijeme živio u Londonu gdje je usavršio svoj britanski izraz u lokalnim klubovima što je doprinijelo da bend postigne vrhunski nivo izvođenja i jaku karizmu na sceni. Zaštitni je znak benda i pjevač karakterističnog dubokog glasa te zanimljivog scenskog nastupa.

Više od desetljeća predanog rada i nastupa po cijeloj regiji dovoljna su referenca za posjetiti nastup benda koji je među najboljim tribute bandovima na ovim prostorima. Gift u Tvornicu kulture donose brit glam duh i avangardni performans, a ovaj odličan Depeche Mode tribute band uz veliku interakciju s publikom upravo nju čini glavnim začinom večeri.

www.giftband.net

Ulaznice u pretprodaji 35kn odnosno 50kn na dan koncerta.