Giveaway | Atheist Rap sviraju 30 za 30, a mi imamo 2×2 upada

Fotografija: Gabriel Radatović

Novosadske legende Atheist Rap slave izuzetan jubilej – 15. studenog u klubu Boogaloo odsvirat će 30 pjesama za 30 godina postojanja. Podršku će im pružiti dobro znani zagrebački punk rockeri FNC Diverzant.

Atheist Rap, uz ikone poput KUD Idijota i Hladnog piva, drže titulu stupa scene koji je zaslužan za razvoj punk rocka na ovim prostorima. Njihov senzibilitet skrojen od anti-ratnih stavova i sarkastičnog humora brzo im je priskrbio simpatije diljem regije, a hitovi poput “Wartburg limuzina”, “Godina kulture”, “Zapadna Europa”, “Letnji hit” i “Dr.Pop” i danas nose težinu najprepoznatljivijih i najznačajnijih punk rock uspješnica, s pravom svrstanih u ladicu lektire.

Ove godini slave velikih 30 godina karijere i ne staju! Nove pjesme prokazuju istu dječačku zanesenost i kreativnost, a sviračka snaga briše im bore i godine.

Ako i vi želite pobrisati koju boru ili se napuniti dobrom energijom – njihov koncert prava je prilika za to, a Mixer.hr i Dostava Zvuka imaju 2×2 upada za vas!

Sve što trebate napraviti je napisati na objavljenom članku na našoj Facebook stranici komentar “30” i svoje puno ime i prezime ILI nam svoje puno ime i prezime, uz naznaku (naslov maila) “30” poslati na: nagradnjacha@mixer.hr 

Igramo se do četvrtka, 14. studenog u 11:00, a random.org će odraditi svoje!

Imena dobitnika saznajte isti dan, 14. studenog u popodnevnim satima na linku – rezultati nagradnih igara.

Koncert organizira Dostava Zvuka.

Atheist Rap će za 30. godišnjicu u Boogaloou odsvirati 30 pjesama