GIVEAWAY | Ekskluzivna koncertna promocija albuma “Zoran pjeva Arsena”

Jedan od najprodavanijih albuma u Hrvatskoj koncertno će biti predstavljen u zagrebačkoj Laubi u subotu 7.prosinca.

Jedan od najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, “Zoran pjeva Arsena”, koncertno će biti predstavljen u zagrebačkoj Laubi, u subotu 7. prosinca!

Album je dirljiva posveta najvećem hrvatskom kantautoru Arsenu Dediću, a Zoran Predin i Damir Kukuruzović Django Group album promoviraju istoimenom pratećom turnejom. Glazebno putovanje započeli su u svibnju u Opatiji, nastavila spektakularnim koncertima u Labinu, Zagvozdu, Vinkuranu i Šibeniku, a nakon nedavno održanog u Beogradu konačno stižu u Zagreb!

U godini u kojoj Predin slavi 40 godina impozantne glazbene karijere, album “Zoran pjeva Arsena” ujedno je i njegovo 40. studijsko izdanje.  

Predin je odabrao dvanaest pjesama koje su snimljene u gypsy swing aranžmanima, a njegova dugogodišnja suradnja s Damirom Kukuruzovićem i njegovim Django Group omogućila mu je da svoju ideju ostvari kako je i zamislio. Za Arsena Dedića Predina veže dugogodišnje prijateljstvo, a velikog autora osjećao je ne samo kao prijatelja, već i kao mentora, starijeg brata, njegovu srodnu poetsku dušu stoga uz sjetu, no s osmjehim na licu kaže: “Uvjeren sam da bi (Arsen) rekao: ‘Svaki tvoj uspjeh je velika rana u mom srcu, osim ovog albuma.” 

***

Veliko prijateljstvo veže i Mixer.hr i Predina te u dogovoru s Laubom poklanjamo 1×2 ulaznice za ovu posebnu glazbenu večer! 

Sve što trebate napraviti je u komentaru na objavljenom članku na našoj Facebook stranici tagairati osobu s kojim planirate doći na koncert te nadopisati i svoje puno ime i prezime.
Jednake šanse imate i ako Vaše puno ime i prezime, uz naznaku “LAUBA”,  pošaljete na nagradnjacha@mixer.hr 

Igramo se do petka, 6. prosinca u 12:00, a random odabir će odraditi svoje!

Ime dobitnika saznajte 6. prosinca nakon 12h na linku – rezultati nagradnih igara.

****

Uz ekskluzivan koncert u Laubi, 7. prosinca sprema se i posebno iznenađenje, a Zoran Predin i Damir Kukuruzović Django group će na najbolji mogući način još jednom potvrditi univerzalnost Arsenove glazbe.