GIVEAWAY | Poklanjamo knjigu iz hit serijala “Sage o vješcu”

Knjige Andrzeja Sapkowskog postale su  bestseleri ne samo u autorovoj rodnoj Poljskoj već i širom svijeta

“Neznanac nije bio star, ali mu je kosa bila skoro posve bijela. Ispod plašta je nosio iznošen kožni kaftanić, šniran pod vratom i na ramenima. Kada je skinuo svoj plašt, svi su primijetili da na remenu iza leđa ima mač. Nije to bilo nimalo čudno, jer su u Wyzimi skoro svi hodali s oružjem, ali nitko nije nosio mač na leđima, kao luk ili tobolac.” Opis je to Geralta iz Rivije, lukavog mutanta programiranog da očuva moralnu i biološku ravnotežu svijeta koji se nalazi pred početkom vladavine zla. Geralt je vještac, majstor mača i čarolije, plaćenik gonjen vlastitom sudbinom. U vremenima rata svih protiv svih, Geralta sustiže sudbina pa se na svojem putu susreće se s pjesnikom i zabavljačem, Maslačkom, koji postaje njegov vjerni prijatelj te moćnom čarobnicom Yennefer, koja ga natjera da zaželi svoju posljednju želju koja će promijeniti sve…”

“Posljednja želja” prva je od sedam knjiga “Sage o vješcu”, koju čine dvije zbirke pripovjedaka i pet romana.

Možda je u naslovu riječ o “posljednjoj želji” no svakako se radi o prvom nastavku sage i “knjizi s kojom je sve počelo” budući da se u prodaji nedavno našao peti nastavak popularne sage.

****
Ako i vi imate želju čitanjem ući u ovaj fantastični svijet, imamo dobre vijesti! 
Mixer.hr, u suradnji s Egmont Hrvatska, nekome od vas poklanja prvu knjigu ove epske sage. 

Kako biste u svojim rukama držali knjigu “Posljednja želja” sve što trebate je pratiti jednostavne upute od nekoliko koraka: ostaviti komentar na pripadajućem postu na našoj Facebook stranici, u kojem stoji vaše puno ime i prezime, a kako biste na vrijeme bili informirani o novim darivanjima svakako savjetujemo da putem Facebooka zapratite sljedeće stranice: Mixer.hr, Egmont Hrvatska i PULS – Čitaj najbolje 

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objaviti sljedeću srijedu,  15. travnja iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara

****

Knjige Andrzeja Sapkowskog postale su  bestseleri ne samo u autorovoj rodnoj Poljskoj već i širom svijeta, a čitatelje su osvojili kompleksni likovi bića iz slavenske mitologije, britki humor i često sirovi prikazi života.

Saga je prevedena na brojne jezike, a po njoj je napravljena jedna od najboljih svjetskih videoigara “The Witcher” te je po njoj također snimljena i istoimena originalna Netflixova serija.

***
Moglo bi vas zanimati: 

Idealno štivo za samoizolaciju – peti nastavak sage “The Witcher”