GIVEAWAY | Poklanjamo upade za Legendary Festival

I ove godine Legendary Festival se održava u zagrebačkom klubu Boogaloo, na dva floora

Njemački velikan trance scene, planetarno poznati ATB, 29.02.2020. po prvi put stiže u Zagreb i to na Legendary Festival koji se se održava na dva floora zagrebačkog kluba Boogaloo. 

U svijetu je najpoznatiji po singlovima “9pm (Till I Come)”, “Don’t Stop!” i “Let u go”, njemački DJ i glazbeni producent André Tanneberger, poznatiji pod aliasom ATB svoju je glazbenu karijeru započeo s dance glazbenom grupom „Sequential one”, a od 1998.  Andre je započinje svjetski popularnu solo karijeru. 

Uz headlinera ATB, zabavljat će vas i Rodg, Corti Organ, Maarten de Jong, Reconceal, Damien, Magappo i ACS.

****

Ako ste spremni za vrhunski provod na dva floora – imamo dobre vijesti za vas! 

U suradnji s organizatorom poklanjamo upade za ovaj legendarni tulum za koji se se early bird ulaznice razgrabile odmah u startu!

Sve što trebate napraviti je “lajkati” objavu ovog članka na Mixerovom Facebooku, u komentaru napisati “Legendary” te nadopisati svoje puno ime i prezime.
  Jednake šanse imate i ako nam na nagradnjacha@mixer.hr, uz naznaku u naslovu: “Legendary” pošaljete svoje puno ime i prezime. 

Prijave primamo do utorka, 25. veljače 2020. u 11:00.

Random.org će učiniti svoje, a imena dobitnika, 25. veljače nakon 12:00, saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

****

Sve early bird ulaznice rekordno su rasprodane. Od 1.1. ulaznice su u prodaji po 180 kn te VIP po cijeni od 250 kn putem Entrio sustava.