Giveaway | Uz Postmodern Jukebox “pobjegnite” u neko drugo vrijeme

"Pripremite se za najosjećajniju zabavu dvadesetih s ove strane Velikog Gatsbyja"

Postmodern Jukebox, u čijem radu se isprepliću različita glazbena vremena, svojom Welcome to Twenties 2.0 turnejom, svijet želi pripremiti za novo desetljeće. 

U Zagrebu će, 5. prosinca nastupiti u velikoj dvorani kluba Boogaloo, izvodeći nam, u svojoj maniri, neke od najvećih suvremenih pop, rock i r&b hitova.

„Dvadesete godine prošlog stoljeća, donijele su nam Jazz, jedinu pravu američku umjetničku formu. Tko zna što je moguće u 2020-ima? Jedno je sigurno, a to je, da ima puno ljudi koji su umorni od skandaloznih i lažnih naslova, bezumnih reality emisija i ovisnosti o pametnim telefonima, koji su u posljednjem desetljeću samo dijelili ljude. Koristimo naš mali kutak prostora pop kulture kako bismo ljudima omogućili da zaborave svoje nevolje i pridruže nam se na koncertu, slaveći istinski glazbeni talent i bezvremenski stil – uživo i u stvarnom životu.” – opisuje Tvorac Postmoderna, Scott Bradlee. 

Ako vi nakratko želite “pobjeći u neko drugo vrijeme” i uživati u nezaboravnim melodijama – javite nam se, jer u suradnji s organizatorom nekome od Vas i Vašoj pratnji poklanjamo ulaznice za ovu lijepu evergreen večer.

Sve što trebate napraviti je u komentaru na objavljenom članku na našoj Facebook stranici tagairati osobu koju želite razveseliti odlaskom na nastup Postmodern Jukeboxa te nadopisati i svoje puno ime i prezime. Jednake šanse imate i ako Vaše puno ime i prezime te ime pratnje, uz naznaku “20”,  pošaljete na nagradnjacha@mixer.hr 

Igramo se do utorka, 3. prosinca u 12:00, a random odabir će odraditi svoje!

Ime dobitnika saznajte 3. prosinca nakon 12h na linku – rezultati nagradnih igara.

****

Postmodern Jukebox pokrenuo je Bradlee 2009. godine, a do danas su prikupili više od milijardu pregleda na YouTubeu, s 4,2 milijuna pretplatnika. U posljednjih pola desetljeća PMJ je obišao svijet, odigravši stotine predstava u rasprodanim dvoranama na šest kontinenata.