GIVEAWAY | Vodimo te na BANG BANG deMOLiranje, a čeka te i poklon iznenađenja!

Koncertna promocija dugoočekivanog albuma nagrađivane grupe Bang Bang održat će se 7. veljače s početkom u 21 sat u zagrebačkom Katranu

 
Bang Bang za petak 7.2. priprema deMOLiranje u Katranu!
 
Koncert je zatvorenog tipa, tj. nema ulaznica u slobodnoj prodaji, a mi te častimo upadom i paketom iznenađenja!
 

****

Želiš na koncert? 

U suradnji s organizatorom i bendom Mixer.hr poklanja upade, a da stvar bude još bolja – na ulazu će vas dočekati i Bang Bang paketići iznenađenja! 

Sve što trebate napraviti je napisati na objavljenom članku na našoj Facebook stranici komentar “BANG BANG”, tagirati osobu koju želiš povesti sa sobom te nadopisati svoje puno ime i prezime. Jednake su šanse i ako nam nam svoje puno ime i prezime te ime osobeo koju želiš povesti uz naznaku (naslov maila) “BANG BANG”,  pošalješ na nagradnjacha@mixer.hr 

Igramo se do petka, 7. veljače u 11:00, a random odabir će odraditi svoje! 
UPDATE: Facebook nagradnjacha produžena do 13h! 

Imena dobitnika saznajte 7. veljače nakon 11:00 na linku – rezultati nagradnih igara.

****

 
Koncertna promocija dugoočekivanog albuma nagrađivane grupe Bang Bang održat će se 7. veljače s početkom u 21 sat u zagrebačkom Katranu“Mol. 2”, drugi studijski album, sniman je u molskom tonalitetu i dostojan je nasljednik prvog albuma na čijim krilima su Bang Bangovci osvojili Porin za najboljeg mladog izvođača 2015. godine.
 
Na albumu se nalaze radijski hitovi “Superstar”“Kako stoje stvari” feat. Saša Antić (studijska i live verzija iz Tvornice kulture), “Što ako ne bude po tvom”, “Papar i sol”, “Pijani i zaljubljeni”, “Stranci”, novi hit “Pismo” u kojem po prvi put čujemo vokal Hrvoja Prskala, “Sebi dovoljni” s kojom nastupaju na Zagrebačkom festivalu, te potpuno nove pjesme “Malo lažnog sjaja” i “Pustinje”.
 
Nakon fantastičnog nastupa na INmusic festivalu i vrhunskog koncerta u Tvornici kulture prošle godine, svoje fanove počastit će koncertnom promocijom uspješnica i novih pjesama objedinjenih na novom albumu. S jednim od najboljih hrvatskih vokala, jednim od najboljih producenata te vrhunskim glazbenicima u Katranu nas očekuje prava molska poslastica.
 
*Koncert je zatvorenog tipa, tj. nema ulaznica u slobodnoj prodaji
 
Recenziju albuma za Mixer.hr napisao je Zaltko Gall: 
 

PARANGALL | Bang Bang – Pucanj u središte mete