Giveaway | Vodimo vas na audio-vizualnu koncertnu promociju umjetnice SUN U

Zagrebačka glazbenica i vizualna umjetnica poziva vas na avangardni nastup o kojem će se još dugo pričati.

SUN U (Sanja Šiljković), glazbenica i vizualna umjetnica iz Zagreba u sklopu koncertne promocije svog albuma prvijenca Discover, 2. studenog u Pogon Jedinstvo donosi spektakularni neonski audio-vizualni doživljaj.

Za nadolazeći koncertnu promociju SUN U je angažirala Eldru koja je zadužena za kompletan tehnički dio kao i impozantni video zid koji će se uspinjati u visinu od čak 5 metara s širinom od 8 metara. Na tom video zidu će se za vrijeme čitavog koncerta sinkronizirano na glazbu projicirati unikatni animirani vizuali čija je autorica sama SUN U. Svaka pjesma dobiva posebnu animaciju, a one su kreirane tako da funkcioniraju kao zasebni segment ‘light showa’. Također, bit će postavljena i dizajnerska rasvjeta za koju je zaslužnaDubravka Kurobaša, a duž cijelog stropa sve do pozornice visiti će instalacije stiliziranih geometrijskih oblika, posložene u različitim nivoima koje će biti premazane bojom vidljivom pod UV lampama. Za instalacije je zaslužan Marinko Murgić.

****
Ako vas je zainteresiralo što ste pročitali,
zamislite kako će biti kad to čujete i vidite uživo? 🙂 

Želite li posvjedočiti ovoj audio-vizualnoj koncertnoj promociji nastavite čitati jer Mixer.hr u suradnji s Aquarius Recordsom poklanja 2×2 ulaznice! 

Sve što trebate napraviti je napisati na objavljenom članku na našoj Facebook stranici komentar “SUN U” i svoje puno ime i prezime ILI nam svoje puno ime i prezime, uz naznaku (naslov maila) “SUN U” poslati na: nagradnjacha@mixer.hr 

Igramo se do četvrtka, 31. listopada u 12:00, a random.org će odraditi svoje!

Imena dobitnika saznajte isti dan, 31. listopada u popodnevnim satima na linku – rezultati nagradnih igara.

****