Giveaway | Vodimo vas na kocertnu poslasticu benda SACHER

Srđan Sacher ponovo oduševljava ljubitelje novog vala

Foto | Branka Sacher

Novim bendom SACHER’ i objavljenim albumom ‘Biser, ambra, jantar’, Srđan Sacher ponovo oduševljava ljubitelje novog vala, ali i nove generacije željne povratka u neka bolja prošla vremena.

Ako je itko ikad znao šarmirati stihom i glazbenom prilikom na ovoliko opušten način, dalje od Sachera nije trebalo tražiti, piše Anđelo Jurkas, jer osobenjak Srđan Sacher na najbolji mogući način pokazuje što znači imati autorski štih i pečat kojima ostaje dosljedan i nakon 40 godina na sceni.

Uvertira u novo dugosvirajuće glazbeno remek djelo započelo je objavom singla i spota ‘Mene nisi nikad volila’, a drugim singlom ‘Vrijeme stalo’ album je konačno objavljen.

Povratak  legende novog vala Srđana Sachera, uživo su Vinylu imali priliku čuti najvjerniji fanovi oduvijek totalno drukčijeg od drugih, a svirka u Vinylu bila je samo zagrijavanje za koncert sezone. 7.11. u Boogaloou  čeka nas koncertna promocija novog glazbenog izdanja uz presjek najvećih hitova od vremena Haustora i Vještica!

****

MIXER.HR VAS VODI NA POVRATNIČKI KONCERT I PROMOCIJU ALBUMA U BOOGALOOU! 

Budući da naslov albuma sadrži tri riječi imamo ulaznice za 3 osobe! I to nije sve! 🙂 Svaki od dobitnika može sa sobom povesti još jednu osobu!  

Sve što trebate napraviti je na objavljenom članku na našoj Facebook stranici napisati odgovor na pitanje: Koje tri riječi čine naslov novog albuma? – Uz odgovor nadopišite i svoje puno ime i prezime. Jednake šanse imate i ako nam nam odgovor uz naznaku “SACHER”,  pošaljete na nagradnjacha@mixer.hr 

Pomoć – Odgovor se krije OVDJE

Igramo se do srijede, 6. studenog u 12:00, a random odabir će odraditi svoje!

Imena 3×2 dobitnika saznajte 6. studenog nakon 12h na linku – rezultati nagradnih igara.

****

SACHER // ČETVRTAK, 7.11. // BOOGALOO  

Povratak  legende novog vala Srđana Sachera, uživo su Vinylu imali prilike čuti najvjerniji fanovi oduvijek totalno drukčijeg od drugih, a kako piše portal Ravno do dna, svirka u Vinylu bila je samo zagrijavanje za utakmnicu sezone:

“SACHER – ukazanje prvo” iliti kako je bilo na ekskluzivnom koncertu u Vinylu