GIVEAWAY | Vodimo vas na koncert Editorsa!

Nakon više puta rasprodanih klupskih i festivalskih nastupa, zagrebački nastup u Domu sportova bit će najveće samostalno gostovanje Editorsa u Hrvatskoj

Editors, Fotografija: Rob Baker Ashto

U sklopu velike “Greatest Hits”  turneje omiljeni otočki bend – grupa Editors – ponovo će posjetiti Zagreb: 8. veljače stižu u Malu dvoranu Doma sportova! 

Nakon više puta rasprodanih klupskih i festivalskih nastupa, zagrebački nastup u Domu sportova bit će najveće samostalno gostovanje Editorsa u Hrvatskoj, a kako i samo ime turneje kaže – ovoga puta donose najveće hitove iz 15 godina duge karijere! 

****

Gostovanje Editorsa u Domu sportova bez sumnje je najveće strani koncert u Zagrebu koji će obilježiti veljaču, a Mixer.hr u suradnji s organizatorom na koncert vodi dvoje sretnih fanova!

Sve što trebate napraviti je u komentaru na objavljenom članku na našoj Facebook stranici linkati ili napisati ime najdraže pjesmu nadopisati svoje puno ime i prezime. Jednake šanse imate i ako Vaše puno ime i prezime uz ime najdraže pjesme benda te mail naslovljen s “EDITORS”, pošaljete na nagradnjacha@mixer.hr 

Prijave primamo do petka, 7. veljače 2020. u 11:00.

Random.org će učiniti svoje, a imena 2 dobitnika, 7. veljače nakon 12:00, saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

****

Hitove benda možete se prisjetiti i uz aktualni album “Black Gold” koji prati turneju  i ujedno je retrospektiva dosadašnje uspješne karijere benda, kroz 13 pjesama objavljenih na njihovih šest studijskih albuma, kao i tri potpuno nove pjesme.

Kao predgrupa nastupit će belgijski dark new wave bend Whispering Sons.

Ulaznice su u prodaji po 190 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će iznositi 220 kn. Službena prodajna mjesta su Dancing Bear Shop (Gundulićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

Editors ususret zagrebačkom koncertu predstavili novi video spot