Glazbeni outlet i Filmovi 2015. u Tvornici kulture

glazbeni-outletVeliki Glazbeni outlet u Zagrebu zajednički je projekt Aquarius Recordsa i Menarta koji već sedmu godinu zaredom privlači sve one koji znaju uživati u dobroj glazbi, fantastičnim filmovima i svim ostalim pogodnostima koje ova manifestacija nudi. Iz godine u godinu, Glazbeni outlet raste i proširuje svoju ponudu raznovrsnim naslovima iz domaćeg i stranog kataloga, no jedna stvar ostaje ista – uvijek niske cijene!

I ove godine, u Velikom pogonu Tvornice kulture, od 15. – 17.12. posjetitelje očekuje preko 15 000 naslova, a neka od svojih omiljenih filmskih izdanja, po prvi puta ove godine, moći će kupiti i na Blu – rayu.

U bogatoj ponudi Warnerovih, Disneyevih i Foxovih izdanja nalaze se brojni kultni filmski naslovi poput Casablance, Čarobnjaka iz Oza, Leta iznad kukavičjeg gnijezda te filmski serijali poput Jamesa Bonda, Harrya Pottera, Gospodara prstenova i mnogih drugih.

Osim CD-a, DVD-a i Blu – ray diskova, „Velika akcija za mali džep” i ove godine uključuje ponudu vinila, glazbenih biografija, box setova…zato ne propustite popuniti svoju fonoteku originalnim glazbenim i filmskim izdanjima po vratolomno niskim cijenama!

CD-i već od 4,99 kn / DVD-i od 9,99 kn / filmovi već od 19,99 kn!