Gotovo rasprodana dva koncerta Elementala u Ksetu

Elemental foto: Maja Bota
Elemental
foto: Maja Bota

Nakon što su ove godine samostalno izdali sedmi studijski dvostruki album “Tijelo”, rasprodali Dom sportova, osvojili Porina za pjesmu godine i dobili nominaciju za MTV Best Adria act – Elemental će se pridružiti proslavi 40. rođendana kultnog zagrebačkog kluba KSET ovaj vikend i to dva dana za redom, petak (09. prosinca) i subotu (10. prosinca).

Samo 250 ulaznica se našlo u prodaji, a bend priprema poseban nastup za ovaj ekskluzivni događaj: Prvi i posljednji put će bend svirati cijeli novi album Tijelo!

Posljednji put nastupili su u KSET-u prije 8 godina, a prvi puta 2000. kad je izašao i prvi album benda “Moj njegov i njen svijet”. Priča se da su u publici tada bili i ljudi iz Menarta koje je koncert jako dojmio, pa je usljedila dugogodišnja suradnja. Elemental će uskoro objaviti što su pripremili za 40 godina KSET-a, a dok čekate uživajte uz singlove s njega: “Goli i bosi”, “Sve je moje tuđe”, “Tijelo Pamti” i fenomenalni remix iste pjesme u produkciji Filipa Motovunskog.

Cijena ulaznice iznosi 70 kn u pretprodaji i 90 na ulazu, a karte možete nabaviti još isklučivo u KSET-u (Unska 3). Ulaz se otvara u 20h, a nastup počinje u 21h.

Program je podržao Grad Zagreb u sklopu natječaja za inovativne i umjetničke prakse u kulturi.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).