Graffiti na Gradele Tropic Winter donosi sunce u Swanky Monkey Garden

Da ljeto nije samo godišnje doba, već i stanje uma već nas je naučila ekipa iz Graffiti na Gradele. Mega uspješnu godinu u kojoj je održan jubilarni peti Graffiti na Gradele u Bolu na Braču, godinu u kojoj su svojim partijima rasplesali mnoge gradove u Hrvatskoj i godinu u kojoj nose titulu najboljeg boutique festivala prema izboru Klubskescene GNG završava u Swankyju na velikom ‘goodbye 2016, hello 2017’ partyju u subotu, 17. prosinca.

Od 19 sati u Swanky Monkey Gardenu u ljetno raspoloženje bacit će vas DJ-i Tikach, Zembo i Kuna, a da tropikana i blagdani idu ruku pod ruku govori i činjenica da ćete u Swankyju moći ugrabiti i pokoji komad GNG mercha, a bit će tu i nekih poklona.

Ovaj meet up party označava ulazak u šestu godinu djelovanja koja će kulminirati središnjim događajem u Bolu od 27. do 29. srpnja 2017. s već tradicionalnim najboljim regionalnim graffiti imenima te odličnim bendovima i DJ-ima. Do tada GNG planira još mnoge ljetne (stanje uma!) aktivnosti diljem cijele Hrvatske, a uskoro će objaviti i sljedeći event planiran već za siječanj.

Za ostale aktivnosti prati Graffiti na Gradele na Facebooku i Instagramu.