Grupa Buđenje predstavila dvostruko live izdanje “Live at Kerempuh”

budenje1

Grupa Buđenje u izdanju Croatia Recordsa predstavlja dugoiščekivano dvostruko CD i DVD izdanje “Live at Kerempuh”. Spektakularni koncert bio je poslastica za sve ljubitelje odlične glazbene produkcije, a izdanje “Live at Kerempuh” dokument je koji ovjekovječuje koncertnu krunu dosadašnje karijere jednog od najatraktivnijih domaćih bendova.

budenje1Na CD izdanju se nalazi 17 velikih hitova Buđenja poput “Oprostija bi sve”, “Nije to ljubav”, “Ljubav nema pravila”, “Zajedno” i drugih, a bendu su se na koncertu pridružili i brojni glazbeni prijatelji i gosti: Neno Belan, Vanna, Tomo in der Mühlen, Pavel, Lea Mijatović te Marijan Brkić Brk koji su svojim izvedbama dodatno začinili vrhunski glazbeni doživljaj. DVD izdanje sadrži 17 pjesama s CD-a te bonus izvedbu Buđenja s grupom Pavel njihovog hit singla “Čuvaj me”.

Grupa Buđenje, koju čine Darko Bakić (vokal, gitara), Igor Ivanović (klavijature, vokal), Vedran Baotić (gitara, prateći vokal), Josip Radić (bas, prateći vokal), Marko Duvnjak (bubnjevi, truba) i Marko Vojvodić (gitara, prateći vokal), poznata je po sjajnim koncertima koje odlikuje vrhunska svirka, ali i izvanredna komunikacija s publikom što je, potpomognuto produkcijom koja se uistinu može nazvati svjetskom, rezultiralo iznimnom atmosferom i bujicom emocija kojom je Kerempuh te večeri odisao.

Frontmen Buđenja, Darko Bakić izjavio je nakon koncerta znakovitu rečenicu: “Ovo je jedan od koncerata koji se pamte zauvijek, protkan posebnim doživljajem od prve tonske probe do završnog naklona”, a s njim se složila i publika ovacijama poprativši svaku pjesmu.