Gucci Mane, Migos i Lil Yachty udruženi na novom singlu “Solitaire”

Iako je Gucci Mane, jedan od trenutno najaktualnijih repera novog kova, iza sebe ostavio više nego uspješnu godinu, svojim novim glazbenim projektima pokazuje kako nema namjeru usporiti.

Početkom godine Gucci Mane, Migos i Lil Yachty dali su na naslutiti suradnju na zajedničkom projektu, a mixtape o kojem se šuška nosio bi naslov “Glacier Boyz”. Gucci Mane ipak pored toga planira izbaciti solo izdanje pod naslovom “The Evil Genius”, a ovih dana imali smo priliku okusiti kako će ono zvučati.

Predstavljeni singl “Solitaire” ugostio je Migos i Lil Yachtyja, a u njemu se hvali svojim trenutnim stilom života, predstavljajući nam svoj put od zatvorske ćelije do vile vrijedne 4 milijuna dolara. Vezano na tu temu, Paramount Pictures i Imagine Entertainment su potvrdili prava na njegove memoare “The Autobiography of Gucci Mane” koji bi uskoro mogli dobiti filmsku adaptaciju.

U međuvremenu, globalni glazbeni fenomen iz Atlante i najpopularnija svjetska rap grupa Migos stiže na glavnu pozornicu Exita. Trio koji čine Quavo, Offset i Takeoff svijet je zaludio prvo hitovima “Versace” i “Look At My Dab”, da bi 2016. godine njihov megahit “Bad and Boujee” inkasirao preko 600 milijuna YouTube pregleda i držao svjetski tron puna četiri tjedna uprkos tome što je izašao u isto vrijeme kad i megahit Eda Sheerana “Shape of You”. Sa brojkom od vrtoglavih 15 pjesama koje su se istovremeno našle na američkoj top-listi, Migos su oborili rekord star 54 godine koji su prije njih držali samo Beatlesi.